Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕΠ 0-1 ΑΕΛ β΄


Από την Πασχαλίτσα  ξεκίνησαν  οι : ΣΑΙΝΗΣ Δ,ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Α,ΓΙΟΒΑΝΟΠΠΟΥΛΟΣ Β,ΚΑΡΤΣΑΝΑΣ Σ,ΣΑΙΝΗΣ Χ,ΒΟΥΚΑΤΑΣ Β,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΤ,ΓΚΟΒΑΡΗΣ Σ,ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ,ΜΑΝΤΕΛΑΣ Θ.

Από την ΑΕΛ β΄ ξεκίνησαν οι : ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α,ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗς Α,ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Ν,ΤΖΙΟΛΗΣ Φ,ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Μ,ΑΓΡΟΔΗΜΣ Χ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δ,ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ Σ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ Γ,ΤΣΙΑΡΑΣ Α ΚΑΙ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Θ.


Ο αγώνας διεξήχθη με δυνατό άνεμο με αποτέλεσμα να δυσκολέψει και τις δυο ομάδες από κάθε ημίχρονο, στο πρώτο ημίχρονο το πρόβλημα το είχε η Πασχαλίτσα  με τους παίχτες να δυσκολεύονται στο διώξιμο της μπάλας και στης μακρινές μπαλιές  οι παίχτες άργησαν να συνηθίσουν την κατάσταση και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν παιχνίδι κάτι που έκαναν με άνεση η παίχτες της ΑΕΛ που στην αρχή ήταν ποιο γρήγοροι και στο 30΄ πετυχαν το γκολ από εκτέλεση φάουλ λίγα μετρά έξω από την περιοχή με δυνατό λόγο της φοράς του αέρα  σουτ που ήταν αδύνατο να σταματήσει ο τερματοφύλακας  μετά από εκείνο το σημείο οι παίχτες του Γιάννη Ποντικά προσπάθησαν και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού  και αν ήταν προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις με Μαντέλα , Αλεξόπουλο και Παπαδημητρίου θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν. Στο  δεύτερο ημίχρονο  η Πασχαλίτσα δεν εκμεταλλευτικέ το ευνοϊκό άνεμο και της ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν . Θα σταθούμε στην καλή αμυντική λειτουργία που με τους Καρτσάνα  Γιοβανόπουλο   και Σαίνη και Δουλόπουλο η ομάδα άντεξε  και στάθηκε καλά σε μια γρήγορη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ β΄ επίσης στην λειψή τελικής προσπάθειας των επιθετικών σταθερό για άλλη μια φορά το κέντρο με πρωτεργάτη τον ακούραστο Βούκατα .                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου