Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ Η Α.Ε.Π


ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΚΑΡΤΣΑΝΑΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 17
    Φοβερή μπάλα μέσα σε ένα γήπεδο σκέτο βούρκο έκαναν εχτές  οι παίχτες της Α.Ε.Π δεν υστερούσε κάνεις και αν ήταν  λίγο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα έπαιρνε μεγάλη διάσταση σε σχέση με το μόλις 1-0 απέναντι στον ανύπαρκτο για 90+ λεπτά  Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών.
   Η ομάδα με τους  παίχτες που διαθέτει   και τον προπονητή δεν φοβάται τίποτα ούτε γήπεδο ούτε αντίπαλο ούτε τι ατυχία που έχει να χάνει λόγο τραυματισμού συνεχώς παίχτες γιατί και εχτές έχασε δυο παίχτες ο ένας ο Κ.Σμέτης τραυματίστηκε και αποχώρισε στην διάρκεια του αγώνα όπως και ο Α. Αλεξόπουλος . Ο Παπάδημητρουλας Στ. έμεινε μεν στον αγώνα αλλά έπαιξε για ένα ημίχρονο με δεμένο πόδι έτσι η ομάδα αριθμεί 5 μέχρι τώρα τραυματίες με την ποιο σοβαρή περίπτωση του Ρόβα Κ. που κάνει δύσκολο το έργο του προπονητή Πόντικα που μέχρι τώρα χειριστικέ τις απώλειες πολύ σωστά.
     Στον αγώνα θα ξεχωρίσουμε έκτος τον άλλων το ατελείωτο πάθος του Γκόβαρη που έτρεχε ακατάπαυστα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τον Βούκατα που σε πολλές κινήσεις έδειξε το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και με την εμπειρία του στάθηκε ακλόνητος ακόμα και στης λάσπες και έβλεπε τους αντίπαλους να σωριάζονται διπλά του, τον Μαντέλα Π. Παρόλου που έγινε για δεύτερη φορά πατέρας το άφησε κατά μέρος και η σκέψη του ήταν μονό στον αγώνα και κατάφερε να βγάλει ξανά τον παλιό του εαυτό, τον Σίαμαντουρα που κράτησε μόνος την επίθεση με την εμπειρία του και τέλος τον νεαρό Γκαμπέτα ενώ φάνηκε να τα χάνει στην αρχή αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα τις ομάδας.
    Ο Ι Ποντίκας τα κατάφερε ακόμα μια φορά Παράλου τα προβλήματα τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει στην διάρκεια του αγώνα τώρα έχει μπροστά ακόμα ποιο δύσκολα λόγο τον απωλειών πρόγραμμα.
   Όσο για τον Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών δεν σταμάτησαν οι προκλήσεις τον (πολιτισμένων παιχτών της ομάδας) απέναντι στην (Ουγκάντα της Πασχαλίτσας) να σημειώσω εδώ ότι ήταν περιορισμένες κατά πολύ σε σχέση με αυτές του κυπέλου και σε αυτό έπαιξε ρολό ο νέος και πολύ έμπυρος προπονητής  του   Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών που ξέρει τι σημαίνει ποδόσφαιρο που χρόνια ασχολείται με το άθλημα σε όλα τα επίπεδα.                                                         
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου