Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Περί μισθοφόρων ...

Περί μισθοφόρων λοιπών ο λόγος ιστορικά η μισθοφόροι αποτέλεσαν πόλοι καλοί στρατιώτες και στον στρατό του ΜΕΓΑ Αλεξάνδρου αλλά και της Ρώμης όπως και του βυζαντίου . Αυτή είναι μια ιστορική αναφορά γενικής φύσεως περί μισθοφόρων την οποία την παίρνω μόνο ως απλό παράδειγμα και σε καμία περίπτωση ως σύγκριση με τους μισθοφόρους του ποδοσφαίρου . Πέραν των διευκρινίσεων και τον παρενθέσεων ας έρθουμε στα δικά μας και στην Α.Ε.Π και σε ορισμένους παίχτες αυτής που μισθοφόροι μεν αλλά και αγγαρευοντες δε .
Παίχτες που πέρυσι ο μισθός ήταν πλουσιότερος και παρόλου αυτό ήταν αδιάφοροι σε πόλους αγώνες η δεν άντεχαν την πίεση των αγώνων με αποτέλεσμα η ομάδα να έρθει δεύτερη ποιοι όμως πλήρωσαν την αδιαφορία η την ανικανότητα τους κάποιοι από την τσέπη τους και κάποιοι από τον ιδρώτα τους και τον κόπο τους . Φέτος τα λεφτά ήταν λιγότερα κάποιοι παίχτες σωστός έπραξαν έκαναν τον γύρο τους από άλλες ομάδες δεν έλαβαν αυτά που ήθελαν και ξανά επέστρεψαν στη ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ να βοηθήσουν την ομάδα έστω για τελευταία φορά μερικοί και άλλη για να δείξουν τί αξίζουν με αποτέλεσμα μερικοί λαλίστατοι αλλά με ταλέντο μόνο που η αδιαφορία περισσεύει και άλλοι μαζί με νέους δεν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και βγάζουν φόβο . Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα δεν έγινε η δουλειά μας και απλά καθόμαστε στην ομάδα να περάσει η χρόνια με τραγούδια εγωιστικά και ενάντια των συναδέλφων και των ανθρώπων που τρέχουν την ομάδα .
Ποιότητα υπάρχει υπάρχει και αδιαφορία όμως Ποιος χάνει η ομάδα δεν βαριέσαι βρε αδερφέ τώρα εμείς όνομα έχουμε κάνει . Τελειώνοντας να πω πως δεν μπορεί να είναι έτσι θα κάνω λάθος ας ελπίσουμε για κάτι καλύτερο ευχαριστώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου