Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Το μελών της ομάδας .

Το μελών της ομάδας είναι να επιβιώσει στις δύσκολες εποχές γιατί το χωριό θα πρέπει να μείνει ζωντανό γιατί το σχολείο έκλεισε γιατί το χωριό αδειάζει από νεολαία και αυτοί που έμειναν δεν έχουν ένα σημείο αναφοράς και η ομάδα θέλουμε δεν θέλουμε είναι διαφήμιση και πέραν του νόμου .
Το 2004 ανέλαβαν την ομάδα κάποια άτομα από την Γ κατηγορία με κόπο ιδρώτα προσωπική εργασία έξοδα από την τσέπη τους με σωστά και με λάθη έβγαλαν την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος με αποκορύφωμα την περσινή χρόνια να έρθει ένα βήμα από την έξοδο στην Δ εθνική ένα χωριό τον 450 κατοίκων στάθηκε υψηλότερα μεγαλύτερων και με ιστορία στο ποδόσφαιρο της Καρδίτσας .
Ο φίλαθλος κόσμος του χωριού καλείτε τώρα να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο αλλά και με την συνδρομή του από το υστέρημα του .
Το συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε να εγγράψει νέα μέλη με ένα πόσο κάθε μήνα για να αντέξουμε τα έξοδα που συνεχώς αυξάνονται (όπως έξοδα μετακίνησης επισκευές στο γήπεδο κλπ. ) όλα αυτά τα χρόνια τα περισσότερα έμπαιναν από την τσέπη λίγων μέσα από την διοίκηση τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι πενιχρά δεν έφταναν ούτε για την διαιτησία μια δυνατή συμμετοχή του κόσμου θα μας δώσει κουράγιο και θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να υπάρχει η ομάδα θέληση να υπάρχει και όλα θα βρεθούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου