Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ 1-3 Α.Ε. ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΣ

     Σήμερα διεξήχθη ο πρωγρατισμενος φιλικός αγώνας μετάξι Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ και της Α.Ε. ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΣ στο γήπεδο του γεωργικού ο αγώνας ξεκίνησε στις 18:00μμ σε ένα πολύ καλό γήπεδο με άρτια φιλοξενία με διαιτητή τον Κος Α. Κρίαρα .
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
 Στο γήπεδο παραταχτήκαν από το Γεωργικό οι εξής :  Τσιγάρας, Σίακας Δ, Τασίοπουλος Ν, Καρκαλέτσης Π, Κούτρουλιος , Σιακας Γ, Φούκης Α, Καράτελης χ, Μαύριας , Χρήστακης, καράτελος και αναπληρωματικός Φλέγκας και άλλοι προπονητής Καραγίαννης  Α .
Από την πασχαλίτσα οι εξοις : Παπάποστολου Ε, Κόλα Δ, Καρτσανας Σπ, Γιοβανόπουλος Β, Δουλόπουλος Α, Μαντέλας Π, Βούκατας Β, Αρσένης Δ, Μαντέλας Θ,Παπαδήμητρουλας Στ, Παπάδημητριου Χ. Με αναπληρωματικούς : Νταής Θ,  Φαλούτσος Κ, Κούλπας Ε, Σκάρλος Κ, Φαλούτσος Β, Σαΐνης Δ, Παπαδόπουλος Κ, Σαμάρας και ο προπονητής Ποντήκας Ι .
     Στο πρώτο ημίχρονο το Γεωργικό σταθμικέ γενικά καλά με αμυντική παράταξη δυσκόλεψε την πασχαλίτσα με καλή αμυντική λειτουργία καλή κυκλοφορία της μπάλας από την μεριά της η πασχαλίτσα έψαχνε τον χώρο για να μπει στην περιοχή γύριζε συνεχώς την μπάλα και προσπαθούσε να αναπτυχθεί από τα πλαγιά με Μαντέλα και Αρσενη δημιούργησαν κάποιες φάσεις πριν το 29 αλλά δεν επιστέφθηκε το γκολ η περιφερειακοί δοκιμάσαν πολλά σουτ όπως τους είχε ζητήσει και ο Κος Πόντικας αλλά και οι κεντρικοί Βούκατας Παπαδήμητρουλας χαμένες ευκαιρίες είχαν και οι Μαντέλας Θ και Παπάδημητριου Μ.
Το πρώτο γκολ: μετά από λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα του γεωργικού Φλέγκα η μπάλα έμεινε στην περιοχή και απο συνεχόμενες φάσεις κατέληξε στον Αρσένη που έβγαλε μπαλιά από πλαγιά στον αμαρκάριστο Μαντέλα Π. Και αυτός βρισκόμενος απέναντι από την εστία δεν δυσκολεύτηκε να βάλει την μπάλα με ωραίο πλάσε στα δίχτυα. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλισαν ομαλά και για της 2 ομάδες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου .Το γεωργικό είχε και αυτό με την σειρά του ευκαιρίες που θα μπορούσε μάλιστα να πρωίγιθουν .
     Δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο.
Το γεωργικό μπήκε δυνατά και πίεσε από την αρχή την πασχαλίτσα που οι αμυντικής φανήκαν να εφνιδιαζοντε με αποτέλεσμα της πίεσης να έρθει ι ισοφάριση με τον νεαρό Τασίοπουλο Μ. Στο 55΄με ωραία ενεργεία μπήκε στην περιοχή και πλάσε νίκησε τον τερματοφύλακα της πασχαλίτσας Σαΐνι που αντικατέστησε τον Παπάποστολου ο νεαρός παίχτης του γεωργικού δημιουργέ και αλλά προβλήματα στην άμυνα της πασχαλίτσας μετά οι παίχτες της πασχαλίτσας ισοροπισαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να βγουν μπροστά και αυτό έγινε με επιτυχία. Στο 62΄απο πλαγιά θέση ο Μαντέλας Θ. Ευστόχησε και κάνει το 1-2. στο 64΄ο Μαντέλας Θ χάνει μια μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας σε πεναλντη που κέρδισε ο ίδιος. Από τότε είναι εμφανής η υπεροχή της πασχαλίτσας με αποτέλεσμα στο 72΄να έχουμε το 1-3 με σκόρερ τον Μαντέλα Π από πασά του Σαΐνη Χρ. Που είχε αντικαταστεί τον Κόλα . στα υπόλοιπα λεπτά και αφού πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.
     ΓΕΩΡΓΙΚΟ: καλή διατήρηση της μπάλας και πειθαρχία
ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ: καλά στάχια οι πιτσιρικάδες ιδιαιτέρα δραστήριος ο Κούλπας με καλά κοντρόλ αλλά θέλει δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δυνατός αμυντικά ο Νταής δε φοβάται να πέσει δυνατά στη μπάλα, ο Σαμαράς αγωνιστικέ λίγα λεπτά αλλά έδειξε καλά στοιχειά με την μπάλα στα ποδιά ο Σκάρλος σταθερή αξία ο Φαλούτσος κ. Δεν είχε πολλές φάσεις στο τέρμα, ο Φαλούτσος Β. Θέλει πολύ δουλειά.
     Από τα νέα πρόσωπα σταθερός ο Γιοβανοπούλος ο Καρτσάνας ήταν σε όλες της φάσεις μαζι με τον Γιοβανοπούλο Κόλα και Δούλοπουλος αδιαπέραστοι ο Μαντέλας και Αρσενης Έκαναν όλο το παιχνίδι από τα πλαγιά,  στο κέντρο ο Παπάδημητρουλας και ο Βούκατας έκαναν τη βρόμικη δουλειά.
     Ο Μανέλας θα αποτελέσει όπως φαίνεται την αιχμή του δόρατος ενώ ο Παπάδημητριου ήταν μέσα σε όλες της φάσεις, ο Παπαδόπουλος ήταν καλός οπού χρειάστηκε.
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου