Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΕΤΡΩΤΟ 2-3 Α.Ε.Π

Φάσεις-γκολ
Στο 14’ η Πασχαλίτσα, άνοιξε το σκορ, όταν έπειτα από λάθος του Πολύζου, η μπάλα έφτασε στον Αθ. Μαντέλα που με πλασέ μέσα από την περιοχή, νίκησε το Ζαφείρη για το 0-1.
Στο 28’ ο Απ. Τεντολούρης άλλαξε ωραία με τον Κόκκινο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε λίγο άουτ.
Στο 30’ σέντρα Μαντέλα, λάθος και πάλι του Πολύζου, ο Παπαδημητρίου σούταρε από κοντά, ο Ζαφείρης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 34’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόκκινου η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 48’ δυνατού σουτ Βαλαώρα, ο Σαίνης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.
Στο 63’ ο Νταντάλιας πέρασε κάθετη μπαλιά στον Απ. Τεντολούρη που πλάσαρε πάνω  στο Σαίνη.
Στο 73’ ο Στάθης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, με το Σαίνη να αποκρούει σε κόρνερ.
Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι τριπλασίασαν τα τέρματά τους , έπειτα από ατομική προσπάθεια του Αλεξόπουλου, που πέρασε και το Ζαφείρη και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία.
Το Πετρωτό απάντησε στο 80’ με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ του Απ. Τεντολούρη.
Δεύτερο γκολ για τη Θύελλα στο 89’ και πάλι από τον Απ. Τεντολούρη που σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στο Γιαννακό.
Oι συνθέσεις
Πετρωτό:Ζαφείρης, Νταντάλιας, Νάτσης, Τασιόπουλος,(65’ Σπυρόπουλος), Καρκαντάς,  Απ. Τεντολούρης, Δ. Τεντολούρης, Πολύζος,, Κοταρέλας,(46’ Στάθης) Κόκκινος (55’ Νούλας)
 Πασχαλίτσα:Σαίνης Χρ(62’ Γιαννακός),.,Καρτσάνας, Γιοβανόπουλος,Δουλόπουλος, Βούκατας,(60’ Σκάρλος) Παπαδημητρούλας, Αλεξόπουλος, Παπαδημητρίου,(65’ Παπαδόπουλος), Μαντέλας Αθ., Μαντέλας Π.(52’ Αρσένης)  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου