Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Περίληψη της ως τώρα πορείας

    Η περίληψη των αγώνων της Α.Ε.Πασχαλίτσας από την 17ή αγωνιστική με την νίκη της ομάδας έπη του Α.Ο Δόξα Παλιουριού  άνευ αγώνα μέχρι την 22ή νίκη επί την Α.Ο. Σελλάνων που ήταν και η τελευταία πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγο κακοκαιρίας και ακαταλλήλων αγωνιστικών χωρών.
     Με το Παλιούρι ως γνωστόν δεν διεξάγει ο αγώνας λόγο της αποβολής του Παλιουριού από το πρωτάθλημα και η Πασχαλίτσα την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου πείρε τους 3 βαθμούς. Δεν έγινε ώμος το ίδιο με την ουραγό Α.Ο.Μαυραΐκη στην 18ή αγωνιστική  και ας προηγηθήκαμε μόλις στο 8΄λεπτο με κεφάλια του ΜΑΝΤΕΛΑ Αθ. Και όλα έδειχναν ότι θα είναι εύκολα για την συνέχεια του αγώνα και αυτό έγινε ποιο σίγουρο όταν πετείχαμε και Άλο τέρμα με τον ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ. Στο 30΄ στο 49΄και στο 50΄ ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με δυο γρήγορα τέρματα αλλά η Πασχαλίτσα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ  2-3 στο 60 με τον  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ. Το παιχνίδι ώμος δεν τέλειωσε εκεί γιατί η παίχτες της Μαυραΐκης να έχουν άλλη γνώμη και καταφέρνουν το 3-3 στο 77΄.
     Στο κύπελλο τα πράγματα ήταν ανάλογα η Πασχαλίτσα προηγήθηκε στο 52΄ με τον ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ. Αλλά ξανά ισοφαρίστηκε 65΄ με αποτέλεσμα να πάει στα πέναλτι αφού και στην παράταση δεν κατάφερε να βάλει  Άλο τέρμα εκεί έχασε με 3-4 έτσι άδοξα τελειώνει προορά από τον θεσμό του κυπέλλου σε ένα κύπελλο ξεκίνησε με της καλύτερες προοπτικές με δυο νίκες με Εθνικό και Μουζακη  4-0 και 1-2 αντίστοιχα  
    Στην 19ή αγωνιστική η Α.Ε.Π υποδέχεται  την Α.Ο. Δόξα Μητρόπολης και επιτυχαίνει  εύκολα το 3-0 με τους ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΓΚΟΒΑΡΗ και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .
    Την 20ή η Α.Ε.Π υποδέχτηκε την  Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου με σκορ 3-0 στο 30΄απο πέναλτι ο ΚΑΡΤΣΑΝΑΣ 33΄ κεφαλια ο ΜΑΝΤΕΛΑΣ ΑΘ. Και στο 65΄ ο ΡΟΒΑΣ μακρινό σουτ .
    Στην 21ή αγωνιστική παρακολουθήσαμε τον χειρότερο αγώνα της Α.Ε.Π στο γήπεδο του Αρτεσιανού Α.Σ Διγενής 1 – 0 Α.Ε.Π στο 55΄ αυτή η περίοδος ήταν και η περίοδος κοιλίας για την ομάδα της  Α.Ε.Π με αποτέλεσμα από +5 βαθμούς από τον δεύτερο μετά τον αγώνα με το Μαυρομάτη να είμαστε με απόσταση μονό με 1 βαθμό από το δεύτερο Α.Ε Λεονταρίου.
   Και τέλος στην 22ή αγωνιστική η ομάδα προσπαθεί να ανακάμψει και να κάνει μια νέα αρχή και καταφέρνει μια αγχωτική νίκη στο 89΄ με τον  ΜΑΝΤΕΛΑΣ ΑΘ.  Με κεφάλια απέναντι σον Α.Ο. Σελλάνων. 
     Στην διάρκεια τον μεταγραφών η ομάδα ενισχύθηκε με δυο παίχτες τους ΡΟΒΑ Κ. Από το Γεωργικό και τον ΓΚΑΜΠΕΤΑ Β. Απο τον Π.Ο. Ελασσόνας .                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου