Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η γνώμη μου


Η γνώμη μου

     Καταρχάς να συγχαρώ  τι ομάδα Α.Ε. Καρποχωρίου και τος παίχτες που τα έδωσαν όλα για να πάρουν τον αγώνα και ας ήρθε ισόπαλο το αποτέλεσμα άξιζαν την νίκη αλώστε τι να πει κάνεις σε παίχτες σαν το Σπύρο Καΐα  τον Ζάγκο Βασίλη μπορεί τα κιλά να είναι παραπάνω μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει αλλά η μπάλα δεν ξεχνιέται το πάθος ακόμα και σε αυτή την ηλικία και η θέληση χωρίς βεντετισμούς του έδωσε το προβάδισμα απέναντι στον αντίπαλο που δεν ήξερε αν παίζει μπάλα η αν κάνει πασαρέλα η ομάδα της  Α.Ε. Καρποχωρίου λειτούργησε σαν ομάδα που είχε το στόχο να νικήσει τον αγώνα οι παίχτες έπαιξαν με φοβερό πάθος σε όλες της φάσεις και ομαδικά και καθόλου ατομικά μονό και μονό να φανούν ήρωες του αγώνα.
      Όσο για την ομάδα της Α.Ε. Πασχαλίτσας που μονό ομάδα δεν είναι γιατί όταν μπαίνεις να παίξεις στο γήπεδο μπαίνει για μπάλα και όχι να κάνεις επίδειξη ικανοτήτων και πλουραλισμό ατομικών ανεργιών πρέπει να βάλεις το πόδι στην φωτιά να κάνεις σουτ και όχι να προσπαθείς να περάσεις την γραμμή με την μπάλα στα πόδια και μερικές φόρες χωρίς αυτήν. ηθελα τα γυμνασμένα κορμιά της ομάδας να παλεύουν και να μην έρχονται δευτέρα απέναντι σε ποιο βαριούς σωματικά παίχτες
Ομάδα πασαρέλας και όχι γηπέδου ήταν η σημερινή της Α.Ε.Πασχαλίτσας από δω και μπρος τέρμα η πλακά που γίνετε στης σελίδες του ιντερνέτ του στιλ μερικοί παίζω στην πρώτη Πασχαλίτσα και μερικοί έφτασα την Πασχαλίτσα πρώτη είναι μακρύς ο δρόμος για την πρωτιά και πλέων δεν είναι στο χέρι μας και φοβάμαι ακόμα και να μην βγούμε και έκτος στόχων.  


                                      ΚΑΛΠΙΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου