Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Δυνατά και σε όλα τα μέτωπα

Η Α.Ε.Π θέτει μερικά ερωτήματα προς τους αγνούς και σκεφτόμενους  φιλάθλους του νομού Καρδίτσας :
    Τι ποδόσφαιρο θέλουμε να βλέπουμε το 2012 ;
Ένα ποδόσφαιρο που να θυμίζει άλλες εποχές ξεπερασμένες με αντιαθλητικά μαρκαρίσματα του τύπου η ο παίχτης η μπάλα με αποτέλεσμα να βάνουν οι παίχτες ποιο πολύ από τραυματισμούς παρά από κάρτες.
    Ένα ποδόσφαιρο που ο διαιτητής θα επιβάλετε στου παίχτες και στους γύρο του ή θα γίνετε έρμαιο τον πιέσεων εντος αγωνιστικού χώρου αλά και παραγόντων.
    Ένα ποδόσφαιρο που οι παίχτες αντιδρώντας σε μια απόφαση τρέχουν σαν τσούρμο στο διαιτητή και ο διαιτητής θα κάνει κατά το κοινών την πάπια με αποτέλεσμα να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού οι παίχτες θα βρίζονται ακόμα και με ρατσιστικές βρισιές και με χτυπήματα άνανδρα  και με αντιδράσεις χειρότερες τον οπαδών με χειρονομίες κατά τις εξέδρας χωρείς να τους τιμωρούνε .
  Οπαδοί και παράγοντες που θα φέρονται χειρότερα από οπαδούς μεγάλης ομάδας και χούλιγκαν που πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και στο διάλυμα τρέχουν στα αποδυτήρια να διαμαρτυρηθούν κατά του διαιτητή και στο τέλος να γίνετε και προπηλακισμός  παραγόντων.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ;
Όσο για την ομάδα της Α.Ε.Π που έχει πληρώσει με το με το παραπάνω αυτήν την κατάσταση σε νοσηλεία και θεραπείες τον παιχτών που σε κάθε αγώνα είναι και λιγότεροι και το ράστερ συνεχώς μειωμένο λόγο τραυματισμών ζήτα ποιο σωστές συνθήκες ποδόσφαιρου από αυτές που έχουμε ποιο ανθρώπινες και διαβεβαιώνει τον κόσμο της ότι θα παλέψει υπό όλων των συνθηκών να βγει πρωταθλήτρια.
 ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου